torsdag 26 maj 2011

Såja!

Idag har vi varit till doktorn och kollat om Dennis fick dyka, vilket han såklart fick. Efter det gick vi för att boka om resan imorgon, och då receptionen här har stängt över dagen gick vi direkt till företaget istället för att Hannah ringde (tjejen som jobbar här). När vi kom dit blev saker genast mindre bra... De sa att de bara kunde ge Dennis en gratis resa eftersom det bara var han som blivit nekad av medicinska skäl. Efter lite tjat sa de att jag kunde få halva priset och han bara betala skatten. Men det skulle fortfarande bli över 700 kronor extra tillsammans, plus att vi lagt ut pengar på doktor-grejen. Så vi gick ut och satte oss utanför och pratade lite. Där såg vi ett par jätteroliga växter!

Jag hoppas det syns i videon. Om det inte gör det, så drog växterna ihop sig när man rörde dem! Som jag vet att en del havsväxter gör. De var jättecoola. Någon som vet varför de gör så? Eller vad för typ av växt det är? Mormor?

Efter att ha kommit fram till att vänta tills Hannah kom tillbaka, så gick vi till ett köpcenter. Där hade de en British lolly shop, som vi gick in i. Där hade de, tro det eller ej, Svenskt godis! De sålde djungelvrål och daim där. Sen köpte vi lite andra goda saker också, bland annat det godaste chipsen från England jag vet, Quavers, och godaste chokladen från England. Dennis köpte helt overkligt sura godisar och djungelvrålen.


När vi kom hem till Coronas backpackers hade Hannah börjat jobba igen, och hon ringde och bokade in oss på dykningen imorgon för de 20 dollar skatten var på. Det lönar sig att vara ihärdig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar